26 COMMENTS

  1. Dia ni mmg tggu masa master floating merah jer bru review. Masa floating hijau tak pulak buat. Kaki kondem biasaler.. cari mkn dgn kondem org

  2. Nasihat saya utk smua geng2 yg bru nak jinak2 dlm dunia trade ni… Lebih baik korang belajar dulu asas utk trade… Tak rugi nye pon kalau korng blajar dulu sikit2, baru trade… Kalau korang ada modal yg keras…takpe lah… Trusskan je copy master trader yg korang suka..

    Tpi utk mereka2 yg kecil modal, saya sarankan blajar la dulu… Buat latihan dengan akaun demo.. Sbb skill org yg besar modal dgn yg kecil tak sama… Ni sya cite brdasarkan pngalaman… Syukur alhamdulillah…. Lps dah blajar sikit2, blajar teknik2 yg btul… Sya dah mampu kembangkan duit saya tnpa bantuan org lain…

    Alahai senangnye buat duit sndiri… Smpai bila kita nak harapkan dgn copy kerja org lain… Duit kita, kita yg tanggung sndiri risiko… Barulah tak meroyan kalau2 ada apa2 bnda tak elok brlaku…

  3. Good content! About to check some of your other uploads. I recommend you google smzeus . c o m! I’ve been using it to promote my main channel and it helped me get my videos higher in the search results!!!

Comments are closed.